jiggar

Att slippa trassla in sig bland en massa jiggar

Att slippa trassla in sig bland en massa jiggar

Ofta kan det vara svårt att hitta precis det man letar efter när man har ett intresse. Många gånger kämpar man nämligen mot känslan av att något ska vara perfekt för att det ska vara värt att göras, och då blir slutresultatet att ingenting istället blir gjort. 
Ibland handlar det därför bara om att man väljer något och sedan kör man bara på det som man har och ser vad som händer.

Sträva efter upplevelsen

Det finns nämligen inte något som är perfekt här i livet. Istället finns bara upplevelsen och det resultat som man uppnår. 
Man ska förstås lära sig av processen och försöka rätta till det som man upptäcker som misstag. Annars sker det inte någon utveckling.

Gillar du till exempel att fiska så måste du ha en sorts grundläggande kunskap kring vad som gäller beroende på vilken fisk som du vill fånga och förhållandena kring själva fisket.

Vet du inte vilka jiggar som du vill ha går det alltid att fråga experterna på jigg.se. För även om fiske är en upptäcktsresa så handlar det också om att slippa vissa fallgropar, speciellt om lösningen kan serveras så enkelt som ett svar på en fråga.
Det gör också att du slipper en massa frustration när du är ute till sjöss. Istället kan du koncentrera dig på upplevelsen.

Allt detta går förstås att applicera på hela livet. För vad är livet om inte en enda stor fiskeexpedition där vi försöker hitta rätt lösningar för att få napp – oavsett om det gäller drömmar, karriär, kärlekslivet eller något annat. Det bästa är som sagt om man hittar någon med erfarenhet som kan hjälpa en. Som en mentor av något slag, någon som besitter kunskap kring en fråga som man själv vill veta mer om.

Ofta brukar de dyka upp när man är redo att ta del av deras lärdomar.