Happi klänning

Happi klänning den nya garderobsfavoriten!

Happi klänning den nya garderobsfavoriten!

Handen på hjärtat, är det inte alltid dags att rensa garderoben? Ibland är den där klädätarmalen där och krymper kläderna. Samtidigt verkar det ibland snarare som om kläderna blivit alldeles för stora. 

Kroppen ändrar sig med åren, och även modet. Nu är det dags att göra sig av med klänningen som köptes för 15 år sedan. Den hänger kvar i garderoben i hopp om att användas igen. Vilket aldrig kommer att hända. Rensa ur garderoben och skänk eller sälj det som inte skall vara kvar!

Inspiration till tom garderob

Plötsligt står man nu där och har på riktigt ingenting att ta på sig. Då får man börja om från början och bygga upp en ny härlig garderob, med plagg som man faktiskt använder. Allt ifrån jeans, blusar, tröjor till en fin tidlös Happi klänning. 

Det gäller att tänka smart när man startar upp en ny garderob. Att hitta en gemensam nämnare i alla plagg så att man faktiskt använder dem. En röd kofta kan fungera ypperligt till både jeans som till en Happi klänning som har någon röd detalj i sig. Att ha med sig minimalisttankar in i garderoben gör att man även planerar sina inköp bättre. Med genomtänkta inköp så sparar man både sin egen ekonomi och miljön.

Tänk efter före

Om man tänker igenom sin garderob före inköp så har man en plan för vad man behöver. Behöver man vardagskläder till jobbet, eller är det kanske mer träningskläder som står för behovet? Det är bra att se till att man har några finplagg också när det vankas fest eller kanske en afterwork. Som en Happi klänning till exempel. 

Att få styrsel på garderoben gör att man vinner tid, samt slipper paniken på morgonen över vad man skall ta på sig. Det är lätt att överblicka en garderob som har precis de kläder man behöver.