Happi klänning

Happi klänning - en klänning som passar figuren

Happi klänning - en klänning som passar figuren

editorial

De flesta kvinnor kan hitta skavanker och saker man inte trivs med på sin kropp. Det kan vara att man är för smal eller har för många trivselkilon. Det finns mängder med saker man kan vara missnöjd med, så visst vore det väl bättre om man vände på det hela. Fundera över vad man är nöjd med när det gäller sin egen kropp. Kanske har man världens snyggaste vader eller en byst som är så där perfekt. Andra vill kanske framhålla sin ögonfärg eller att man alltid fixar naglarna för sin egen skull.

Det är dags att fokusera på vad man själv gillar mer än på vad andra tycker om eller vill se. Ett sätt att framhålla sina bästa delar är att hitta kläder man gillar. Vill man framhäva snygga vader är det bättre att välja en kjol framför ett par pösiga byxor. Har man en ögonfärg man är stolt över kan många färger på kläderna framhäva den mer än man tror.

 

Happi klänning

 

En Happi klänning för många tillfällen

Ett plagg som går att använda för att både dölja kurvor för de som så önskar, eller visa upp kurvorna om man vill, det är en klänning. En klänning är ett bra basplagg att ha i garderoben under alla årstider. Är det varmt ute är det lätt att bara slänga på sig en klänning och gå ut barbent. Skulle kylan slå till kan man ta på sig strumpbyxor eller leggings och bli mer anpassad för de dagarna.

Ett plagg som både kan framhäva form och färg är en klassisk Happi klänning. En stilren klänning som passar såväl till sommarens grillmys som mysiga vinterfester. Med ett par enkla accessoarer kan man förändra känslan på klänningen. Ett par färgglada strumpbyxor eller en scarf till klänningen och man går från vardagskänsla till feststämning på nolltid.