lufttryck sexleksaker

Öka njutningen med sexleksaker som stimulerar genom lufttryck

Öka njutningen med sexleksaker som stimulerar genom lufttryck

Njutning är något som alla förtjänar att känna, men just sexuell njutning kan variera väldigt mycket mellan olika personer. Det är inte alla som får orgasm vid samlag och det är något som kan orsaka problem i en relation och få båda parter att slita med självkänslan.

För att öka chanserna att få en orgasm tillsammans med en partner så är det viktigt att lära känna sin kropp och vad man själv tycker om. Det kan kräva lite experimentering och tålamod innan man lär sig vad man själv uppskattar och njuter av. 

En produkt som lämnar ”orgasmgaranti”

Det finns dock en sak som verkar hjälpa i princip alla kvinnor som testar den, nämligen en sexleksak som stimulerar klitoris med hjälp av tryckvågor.

Den innovativa tekniken gör att det inte finns risk för överstimulering då den stimulerar kontaktlöst genom pulserande tryckvågor. Detta är en teknik som inte liknar någon annan då den ger en sugande känsla och många kvinnor som testat en sådan sexleksak har beskrivit att det kan liknas vid riktigt bra oralsex.

Det finns många modeller att välja på 

Originalet inom denna kategori av sexleksaker heter Womanizer och den hittar man i flera varianter. På en Womanizer går det att ställa in intensiteten i flera steg utefter eget behov, dessa sexleksaker är dessutom både tysta och uppladdningsbara samt håller väldigt hög kvalitet.

Tack vare den totala succé som Womanizern gjorde så har det även kommit flera andra sexleksaker som bygger på samma princip. Nu har det dessutom kommit en modell för män med samma teknik kallad Arcwave Ion.

Varför inte testa själv?

Vill man prova lufttryck sexleksaker så kan man vända sig till butiken Lust & Kärlek. Man kan antingen handla online i deras webbshop eller i deras fysiska butik på Hagavägen i Borlänge. Hos Lust & Kärlek hittar man det där lilla extra för att sätta krydda på kärlekslivet och de erbjuder såklart diskret samt snabb leverans vid beställning.