high5shop

På våren plockar vi fram kepsen från high5shop.se och laddar för nya tider

På våren plockar vi fram kepsen från high5shop.se och laddar för nya tider

editorial

Nu när vi befinner oss i vinterns sista push börjar det bli läge att fundera på det som komma skall. Speciellt i dessa tider när politikerna har gett samhället lov att öppna upp sig igen.
Det andas vår på alla plan och vi är många som verkligen ser fram emot att kunna njuta av solens allt ökande framfart inom en inte alltför avlägsen framtid.

Vårens magiska stämning

Fortfarande kan förstås allting vända på en femöring. Det nordiska vädret är nyckfullt och det var för bara två år sedan vi hade den kallaste juninatten, -3,3 grader, på nästan ett halvt sekel.
Det gäller helt enkelt att ha ett arsenal av kläder samt mössor från high5shop.se i beredskap under den kommande tiden.

Däremot kan vi vara säkra på att våren verkligen kommer att komma förr eller senare. Den där underbara känslan av att vandra i solsken, knoppade träd och folk som passar på att blunda i solskenet i ett par minuter under lunchen går inte av för hackor.
Just våren är full av löften om en sorts bättre framtid och allt känns möjligt.

high5shop

Det är just av denna anledning som man under denna årstid ska förbereda sig för förbättring här i livet. För under våren har man medvind, ibland bokstavligen, när det kommer till att ta tag i sina visioner och drömmar.
Jämför med hösten då det känns betydligt mycket tyngre att göra något åt sin nuvarande situation. 
Det är under våren som vi bygger upp det momentum som ska bära fram våra nya val under resten av året.

På så sätt är det inte någon större skillnad mot hur våra förfäder levde. Det var efter vintern som man satte igång att odla och förbereda för den skörd som väntade under sommar och höst. Det var dessa insatser som gjorde att man överlevde den kalla vintern.